Toetscoördinator

Wil jij als toetscoördinator werken aan de realisatie van uitdagende projecten – van de planstudiefase tot uitvoering? Zie jij jezelf meehelpen in de contract voorbereiding en leiding geven aan een multidisciplinair toetsteam tijdens de realisatie van innovatieve contracten? Kan jij toetsplannen ontwikkelen op basis van systeemgerichte contractbeheersing en risicomanagement?

Functie-informatie

Je benoemt, plant en coördineert de te verrichten systeem-, proces- en producttoetsen. Hierbij geef je sturing aan de beoordeling van het integrale projectmanagement van de opdrachtnemer en kwaliteitsmanagement in het bijzonder. Je bent de schakel tussen het toetsteam en de contractmanager, je stuurt aan op basis van risicobeheersing en je hebt korte lijnen met de manager techniek.

Je overlegt met – en rapporteert aan – de verantwoordelijke contractmanager over gewenste verbeteringen in het kader van de contractbeheersing, daarbij rekening houdend met inhoud, proces, houding en gedrag. Je verzamelt en registreert je bevindingen en adviseert de contractmanager ten behoeve van de terugkoppeling aan de opdrachtnemer en de aanpassing van de risico’s of het toetsplan.

Daarnaast overleg je wijzigingen in de risico’s of waardering met de risicomanager. Je weet de link te leggen tussen Systeemgerichte Contractbeheersing en Functioneel Specificeren en Systems Engineering. Je fungeert als coach voor je toetsteam op het gebied van strategie, aanpak, methodieken en uitvoering. In nauwe samenwerking met een aantal enthousiaste collega’s werk je aan een verdere professionalisering van jouw rol.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal hbo niveau op het gebied van civiele techniek, technische bedrijfs- of bestuurskunde  (zoals HEAO of een daarmee vergelijkbare opleiding).
  • Ook heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring met civiele constructies.
  • Je hebt kennis van normen en richtlijnen zoals NEN-ISO 9000-9001-10006 en ISO 15288 System Life Cycle Processes, van UAV-GC, van contractvorm Design & Construct en van contractbeheersing.
  • Het is een pré wanneer je in het bezit bent van een lead-auditor certificaat.

Naast vakinhoudelijke kennis en kennis van risicomanagement, auditeren, systeemgerichte contractbeheersing (SCB), heb je veel gevoel voor systeemgerichte projectbenadering. Je stelt niet langer de techniek, maar juist de functionaliteit vanuit de gebruiker centraal, je bent klantgericht en dienstbaar aan de burger.

Tevens ben je  een volwaardig gesprekspartner voor de opdrachtnemer (aannemer of ingenieursbureau). Je bent daarbij herkenbaar, zichtbaar en aanspreekbaar. Je voelt goed aan wat er in de organisatie omgaat, je denkt flexibel in concepten, bent goed in informatieanalyse en hebt een enthousiaste, gestructureerde werkwijze. Je kunt innovatief handelen, goed plannen, organiseren en je hebt je werk onder controle. Je kunt tevens goed samenwerken, mensen motiveren en je hebt een gezonde dosis overtuigingskracht. Je werkt kostenbewust en denkt na over de inzet van mensen en middelen.

Inter Contracting is een jonge, frisse organisatie en specialist op het gebied van civieltechnische contractvormen. Zie jij jezelf werken in een inspirerende omgeving, waarin je dagelijks uitgedaagd wordt in uiteenlopende projecten? Een omgeving die barst van de energie en waar je grote inhoudelijke stappen kunt maken? Een bedrijf waar plezier en sfeer geen loze kreten zijn? Stuur dan een mail met cv en motivatie naar wim.verachtert@intercontracting.nl of bel naar 06 48 81 05 39.