Medior Adviseur Geotechniek

Met een team van ervaren en onafhankelijke adviseurs werken wij bij Inter Geotechniek aan uiteenlopende projecten en adviesopdrachten, vaak als flexibele schil om de grotere marktpartijen.  Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze flexibele inzet op het moment dat de klant deze nodig heeft.Functie-omschrijving

In de functie van Adviseur Geotechniek ben je werkzaam binnen de afdeling van Inter Geotechniek. Als Adviseur Geotechniek lever je zelfstandig adviezen voor ontwerpen of projecten in uitvoering binnen de civiele techniek. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhouden van klantcontacten en het opstellen van offertes, het uitzetten, begeleiden en interpreteren van het grondonderzoek tot het uitvoeren van geotechnische ontwerpen en adviezen.

De werkzaamheden kunnen zowel op kantoor van Inter Geotechniek als op locatie van de opdrachtgever plaatsvinden. Opdrachtgevers van Inter Geotechniek zijn onder andere internationale aannemers, ingenieurs- en adviesbureaus en regionale en landelijke overheden.

Functie-eisen

  • HBO/TU Civiele techniek afstudeerrichting constructieve waterbouw, constructies of geo-engineering
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Kennis en ervaring met de D-serie (voorheen M-serie) van Deltares
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Analytische en resultaatgericht
  • Ervaring met Plaxis is een pré

Dienstverband

Bij aantoonbare werkervaring vormt een vast dienstverband voor onbepaalde tijd het uitgangspunt. Inter Geotechniek hanteert flexibele arbeidsvoorwaarden waarin een auto van de zaak, flexibele werktijden en het kopen van extra vakantiedagen tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast dagen wij je uit om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar Kees Lodewijkx (kees.lodewijkx@intergeotechniek.nl) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!