Senior Werkvoorbereider / Contractmanager

Voor onze opdrachtgever, een gemeente in Noord-Brabant, zijn wij op zoek naar een Senior Werkvoorbereider / Contractmanager voor het uitwerken van ontwerpen voor civiel- en cultuurtechnische projecten op het gebied van infra en beheer & onderhoud.

Functie-informatie

Jouw taken binnen deze functie zijn als volgt:
• Vooraf inventariseren/inspecteren van de projectlocatie en het maken en beheren van tekeningen en het voorbereiden van aanvragen voor vergunningen voor kabels en leidingen, waterschappen e.d;
• Maken van bestekken/technische omschrijvingen en nota’s van inlichtingen, het opstellen hoeveelheidsbepalingen ten behoeve van (elementen- en besteks) begrotingen, planningen als mede het voorbereiden van en assisteren bij de aanbesteding van uit te voeren werken;
• Vaststellen van materialen en specificaties, maken van berekeningen en het doen van hoeveelheidbepalingen alsmede het (mede) opstellen van planningen in MS-project;
• Het binnen het gegeven mandaat voeren van overleg en verzorgen van de communicatie met opdrachtgever, aannemer, nutsbedrijven en/of woonomgeving/(toekomstige) gebruikers van het werk.

Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de kwaliteitszorg binnen de kaders van de kwaliteitsmethodieken zoals ISO en INK en de optimalisering van (bedrijfs)-processen en standaardiseringen en aan de automatiseringsontwikkeling bij de afdeling.

Je ondersteunt de projectleiders en inkoper met het toetsen van bestekken, werkomschrijvingen en raamcontracten en je verricht werkzaamheden ten behoeve van inkoopactiviteiten. De volgende deeltaken zijn daarbij te onderscheiden:
• Toetsen van contracten op juistheid, volledigheid en uitvoerbaarheid;
• Adviseren van projectleiders en bestekschrijvers op de te beschrijven teksten van de totstandkoming van overeenkomsten;
• Actueel houden van het moederbestek.

Functie-eisen

Als senior werkvoorbereider / contractmanager ben je in staat het overzicht te behouden, efficiënt te plannen, kostenbewust te handelen en een sparring-partner te zijn voor enerzijds de projectleiders én anderzijds de toezichthouders openbare ruimte van de gemeente.

Je bezit een mbo of hbo diploma Civiele Techniek en je bent minimaal vijf jaar werkzaam bij een gemeentelijke organisatie als werkvoorbereider van infrastructurele werken.
Je bent zeer bekend met de RAW- en raamovereenkomsten met open posten, directie UAV, Europese aanbestedingsrichtlijnen, innovatieve contracten (zoals UAV-GC) en met Microstation V8 / NLCS. Daarnaast heb je ervaring met toezichthoudende taken.

Wij zoeken een kandidaat met uitstekende sociale vaardigheden; met een sterk communicatief vermogen zowel mondeling als schriftelijk; een kandidaat die een flexibele, resultaatgerichte en zelfstandige werkhouding heeft en die tevens op samenwerking en ondersteuning is ingesteld;

Bij Inter Contracting vinden wij dat een contract geen standaard boekwerk is dat van de plank getrokken kan worden. Elk project is uniek en verdient maatwerk. We weten wat belangrijk is bij het opstellen van een contract: het vinden van de juiste balans tussen voorschrijven wat moet en vrijlaten wat kan. Wij geloven in samenwerking: wij werken niet voor onze opdrachtgevers, maar mèt hen! Pas als je elkaar echt begrijpt, kan je een contract maken dat in één keer goed is.

We zijn een jonge, frisse organisatie en specialist op het gebied van civieltechnische contractvormen. Zie jij jezelf werken in een inspirerende omgeving, waarin je dagelijks uitgedaagd wordt in uiteenlopende projecten? Een omgeving die barst van de energie en waar je grote inhoudelijke stappen kunt maken? Een bedrijf waar plezier en sfeer geen loze kreten zijn? Stuur dan een mail met cv en motivatie naar wim.verachtert@intercontracting.nl of bel naar 06 48 81 05 39.

Heb je interesse in de functie maar heb je reeds een vakantie geboekt? Geen probleem, geef je vakantieperiode door bij je sollicitatiebrief en dan houden wij en onze opdrachtgever hier rekening mee!

Referentie: 1215