Senior adviseur / Projectleider Stedelijk Water en Riolering

Loop jij al wat jaartjes rond in de wereld van Stedelijk Water en vind je het leuk om collega’s aan te sturen en om je kennis te delen? Weten mensen jou te vinden en heb je een netwerk waarop je kunt bouwen? Wellicht ben jij dan de Senior Adviseur of Projectleider die we zoeken om ons team te komen versterken!

Functie informatie

Als Senior Adviseur heb je veel vrijheid om jouw rol in te vullen. Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat je relatiebeheer op orde is en je snapt dat ondernemen een onderdeel is van jouw functie. Het team bestaat uit een gezonde mix van starters en oude rotten in het vak, die weten wat er buiten gebeurt. Met jou in het team krijgen we iemand die zorgt voor een goede sfeer, maar ook begrijpt dat soms de schouders eronder moeten en het team hier dus ook op aanstuurt. Je bent van nature klantgericht en sensitief naar de organisatie. Je zorgt voor een goed gevulde orderportefeuille en begeleidt en stuurt inhoudelijk de adviseurs en specialisten aan. In dezelfde rol kun je extern of intern verantwoordelijk zijn voor het succesvol realiseren van projecten binnen de afgesproken kaders – alsmede het aansturen van een projectteam.

Functie eisen

  • Je hebt een hbo diploma Civiele Techniek, Watermanagement of Riolering;
  • Je hebt minimaal tien ervaring in het werkveld;
  • Je hebt kennis en ervaring met UAV-GC/ RAW projecten;
  • Initiëren van kennisdeling en innovatie op het vakgebied voor collega’s en opdrachtgevers;
  • Je hebt een integrale blik op het stedelijk waterbeheer, riolering en klimaatadaptatie.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmatig werken en bent gericht op samenwerking in een team;
  • Je hebt kennis en ervaring met hydraulisch rekenwerk van rioleringsstelsels;
  • Je onderhoudt contacten en relaties en je hebt een breed netwerk;
  • Je hebt ervaring in het opstellen/ondersteunen van BRP’s (basisrioleringsplan) en vGRP’s (verbeterd Gemeentelijk Rioleringsplan)
  • Je bent energiek, ondernemend en klantgericht met oog voor kwaliteit en resultaat.

Inter Delta Nederland houdt zich bezig met vraagstukken rondom Stedelijk Water, Riolering en Klimaatadaptatie. Hiermee bieden we maatwerkoplossingen voor gemeentelijke overheden, aannemers, adviesbureaus en architecten. We zijn een ondernemende groep professionals met een ‘start up’ mentaliteit. Bij Inter Delta Nederland houden we van sparren, ideeën ventileren en het bedenken van (innovatieve) oplossingen. Zie jij het zitten om ons team naar een hoger niveau te tillen en ons te laten groeien? Stuur dan een mail met cv en motivatie naar Stefan Disbeschl (stefan.disbeschl@interdeltanederland.nl) of bel naar 06 18 56 91 93.