Renate Roeland | Financieel Administratief Medewerker

Boekhouden. Ik hoor mensen al denken; dat is pas saai.

Maar zoals ze bij the A-team al zeiden; “I love it when a plan comes together”, zo zit het eigenlijk ook met boekhouden. Het is fijn wanneer de debet kant weer mooi overeenkomt met de credit kant. Heerlijk is het om te puzzelen en het voor elkaar te krijgen om een kloppend geheel te maken.

Sinds mijn 19e ben ik al “actief” met deze tak van sport. Tijdens mijn eerste baan heb ik mogen proeven van alle kanten met betrekking tot de boekhouding. Een goede ervaring want het blijft voor mij nog altijd een uitdagende bezigheid. Tussentijds heb ik verder geleerd en heb ik, in de avonduren, mijn MBA gehaald. Wat een fijn gevoel was dat!

Nog altijd haal ik er veel plezier uit wanneer de facturen voor onze klanten op tijd verstuurd zijn en tevens ben ik blij wanneer ook onze leveranciers tevreden zijn met de afhandeling van hun verstuurde facturen.

De rest van een werkdag houd ik mij bezig met alles wat daar tussen in zit.

En geloof me, daar kom ik zeker mijn dag mee door.