Pubquiz

Op maandag 9 april kwam een deel van onze collega’s samen in Dok19 in Breda voor ons halfjaarlijkse ‘sportevenement’. Vanuit de organisatie was er dit keer gekozen voor een ‘andere tak van sport’ – in de vorm van een heuse pubquiz.

Eerst hebben we met z’n allen samen gegeten, waarna de groep werd opgedeeld in vijf teams, met inspirerende teamnamen als The Flaming Gorilla’s, Golden Oldies en Ratatouille. Vervolgens kon de quiz van start gaan, met onze nieuwe backoffice-ster Paddy als quizmaster!

De quiz werd na diverse rondes – waaronder sport, aardrijkskunde, televisie en muziek – afgesloten met een speciale Inter Groep Bouw & Infra ronde, om onze ‘zelfkennis’ eens goed op de proef te stellen. Hoeveel kale mannen zijn er eigenlijk in dienst? Wat was het hoofdgerecht tijdens het 10-jarig jubileum van Inter Techniek? En… hoeveel vrouwen zijn er momenteel werkzaam in onze markthal?

FUN FACT: begin 2017 waren er slechts vijf dames in dienst van IGB&I, inmiddels zijn het er zestien(!)

Uiteindelijk mocht het team ‘Wittem ok’ (voor de niet-Brabanders onder ons, dat staat voor: ‘Weet jij hem ook’) zich de winnaar van de avond noemen. Gefeliciteerd Rob, Mark, Peter, Wendy en Indira!

Al met al was het een zeer geslaagde avond en na alle positieve reacties zou het zo maar eens kunnen dat we hier een terugkerend evenement van maken!