Projectmanager / Sr Contractmanager Infrastructuur

Ben jij als Projectmanager / Sr Contractmanager die onmisbare schakel in de contractuele voorbereiding van civiele projecten? Ben jij communicatief sterk, signaleer jij op tijd eventuele knelpunten én kansen in de markt? Lees dan snel verder!

Functie-informatie

Als Contract- of Projectmanager adviseer en ondersteun je – op het gebied van contractmanagement – bij het aanbesteden en uitvoeren van grote en/of complexe projecten. Je bent hierin eindverantwoordelijk voor de uitvoering van contractonderhandelingen, het opstellen, screenen en beoordelen van voorkomende project specifieke contracten, het voorbereiden van contractuele correspondentie met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers en het doen van verbetervoorstellen. Je bent mede verantwoordelijk voor het uitbrengen van winnende offertes en daarmee ook voor de aansturing van deze projecten. Inhoudelijk draag je ook je steentje bij en schroom je niet om zelf, indien nodig, de handen uit de mouwen te steken.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het signaleren, beoordelen en afwikkelen van mogelijke meer- en minderwerken en het deelnemen aan (project)besprekingen.

Functie-eisen en competenties

 • Minimaal een hbo-opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Bestuurskunde, van Hall / Larenstein of Civiele Techniek;
 • Minimaal zeven jaar relevante ervaring op het gebied van contractmanagement in (grote) infrastructurele projecten;
 • Minimaal drie jaar relevante ervaring als projectmanager binnen (grote) infrastructurele projecten;
 • Minimaal tien jaar ervaring met het voorbereiding en projectleiding van (grote) infrastructurele projecten;
 • Je denkt proactief mee in de professionalisering van het team, zowel inhoudelijk als procesmatig;
 • Je hebt goed ontwikkelde commerciële voelsprieten;
 • Inzicht in en ervaring met Design & Construct aanbestedingen;
 • Je kunt moeiteloos over het ‘eigen’ vakgebied heen kijken, hebt kennis van contract- en risicomanagement en ervaring in (complexe) contractonderhandelingen.
 • Je wordt als gesprekspartner herkend en gewaardeerd;
 • Je bent stressbestendig, analytisch en hebt een sterk organiserend vermogen;
 • Je bent te allen tijde op de hoogte van maatschappelijke, wettelijke en marktontwikkelingen en kan deze toepassen in de organisatie.

Bij Inter Contracting vinden wij dat een contract geen standaard boekwerk is dat van de plank getrokken kan worden. Elk project is uniek en verdient maatwerk. We weten wat belangrijk is bij het opstellen van een contract: het vinden van de juiste balans tussen voorschrijven wat moet en vrijlaten wat kan. Wij geloven in samenwerking: wij werken niet voor onze opdrachtgevers, maar mèt hen! Pas als je elkaar echt begrijpt, kan je een contract maken dat in één keer goed is.

We zijn een jonge, frisse organisatie en specialist op het gebied van civieltechnische contractvormen. Zie jij jezelf werken in een inspirerende omgeving, waarin je dagelijks uitgedaagd wordt in uiteenlopende projecten? Een omgeving die barst van de energie en waar je grote inhoudelijke stappen kunt maken? Een bedrijf waar plezier en sfeer geen loze kreten zijn? Stuur dan een mail met cv en motivatie naar wim.verachtert@intercontracting.nl of bel naar 06 48 81 05 39.