Projectleider Groen

Voor een gemeente in de regio Amsterdam zijn we op zoek naar een Projectleider Groen, ben jij de persoon die wij zoeken?

Functie-informatie

Onze opdrachtgever zoekt een projectleider die de herinrichting van twee parken in goede banen leidt. Het gaat om de herinrichting van het Marten Luther Kingpark en het Gijsbrecht van Amstelpark. Je bent verantwoordelijk voor het gehele project, namens de opdrachtgever van het stadsdeel van planvorming tot en met contractvorming en de verantwoordelijkheid voor de uitvoering. De twee opdrachten variëren van een project dat al gedeeltelijk in de uitvoering is (Marten Luther Kingpark) tot een project waarbij nog niet duidelijk is hoe het project eruit komt te zien.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de optimale voorbereiding en uitvoering van de projecten en stuur je het projectteam aan. Je zorgt ook voor de bestuurlijke besluitvorming en het draagvlak in de omgeving.

Bij beide parken gaat om een technische opgave: verbetering van de grondstructuur, groeninrichting en paden. Daarnaast gaat het  om verbetering van het gebruik van het park, in samenwerking met bewoners en ondernemers.

Functie-eisen

  • Hbo-opleiding
  • Ervaring met projectmanagement en bestuur

Bij Inter Groen Advies streven we naar een duurzame leefomgeving die doorgegeven kan worden aan volgende generaties. Als team van bevlogen medewerkers en vaste ‘zelfstandigen’ adviseren we overheden en bedrijven met onze kennis, ervaring en producten, zodat zij hun doel kunnen realiseren.

Spreekt deze functie jou aan? Neem dan contact op met Marco Krijgsman. Dit kan per e-mail (marco.krijgsman@intergroenadvies.nl) of telefoon (06 14 33 10 90).