Paddy Schneijdenberg | Office Manager

Als scholier had ik altijd al een baan als directiesecretaresse voor ogen, en dan met name op een advocatenkantoor, dat leek me erg spannend en interessant. Na mijn stageperiode bij een advocatenkantoor kreeg ik toch wel door dat de werkelijkheid niet zo spannend en uitdagend was dan hoe ik me dat had voorgesteld.

Toen ik mijn diploma had behaald, wilde ik graag mijn vaardigheden in praktijk gaan brengen en ervaring op gaan doen. Mijn eerste functie kreeg ik als de rechterhand van een commercieel directeur in de woningbranche. Dit was een mooie en leerzame tijd. Echter ging ik na ongeveer anderhalf jaar verhuizen naar de andere kant van Brabant en was het tijd voor mij op zoek te gaan naar een andere baan.

De afgelopen twaalf en half jaar werkte ik bij een IT-bedrijf in diverse ondersteunende rollen. Voornamelijk heb ik ondersteuning geboden op het gebied van P&O, Sales en Marketing. Na deze periode werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam Inter Groep Bouw & Infra op mijn pad. Na een paar gesprekken klikte het direct en had ik voor mijn gevoel mijn nieuwe uitdaging gevonden. Sinds februari 2018 mag ik me dan ook onderdeel noemen van het Backoffice Team, en vervul ik de rol van Office Manager op onze locatie in ’s-Hertogenbosch.

Ik krijg er energie van wanneer ik collega’s werk uit handen kan nemen en ad hoc hulp kan bieden waar nodig. Ik zie uitdagingen in het optimaliseren van werkprocessen, om zo het werk vooral zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ondersteuning bieden in de breedste zin van het woord dat doe ik graag en met plezier.