Ontwerper Groen

Jij bent creatief en weet jouw ideeën goed op papier én in AutoCAD te krijgen. Daarnaast heb jij een passie voor de buitenruimte. Past dit helemaal bij jou? Wie weet is deze rol als Ontwerper Groen dan voor jou weggelegd.

Wat jij als ontwerper gaan doen

Ontwerpen van de inrichting van de openbare ruimte; dat is jouw verantwoordelijkheid. Hierbij kun je denken aan verschillende groen- en cultuurtechnische projecten. Jij maakt de ontwerpen met aandacht voor verschillende belangen en functies, om zo bij te dragen aan een betere leefomgeving. Hierbij kun je denken aan de volgende taken:

 • Het maken van schets- en voorontwerpen;
 • Samen met de ontwerpleider sta jij garant voor een goede vertaling van jouw ontwerp, omdat de verdere engineering en het maken van een uitvoeringsontwerp meestal wordt uitbesteed;
 • Je neemt deel aan bewonersavonden om met bewoners én het projectteam samen te ontwerpen.

Wat verwachten we van jou? 

Allereerst: jij bent een prettige collega die graag samenwerkt met anderen. Je bent creatief en resultaatgericht. Jij denkt vooruit en weet een stimulerende en enthousiaste omgeving te creëren. Je helpt anderen graag en vindt het leuk om mee te denken met collega’s. Verder voldoe jij aan de volgende eisen:

 • Een hbo of wo-opleiding afgerond, richting tuinarchitectuur of realisatie tuin- en landschapsarchitectuur (voorkeur Hogeschool Larenstein of Wageningen Universiteit)
 • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen een gemeente of adviesbureau;
 • Kennis van / ervaring met AutoCAD, Adobe photoshop, Adobe illustrator en 3D ontwerp.

Dit krijg je van ons terug

Werken bij Inter Groen Advies betekent uitdagend werk, waar je helemaal in op kunt gaan. Zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Samen zorgen wij dat je doorgroeit en bieden we jou de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontplooiing. Verder werk je samen met ongekend leuke collega’s, die ook nog eens ontzettend getalenteerd zijn binnen de groenwereld. Collega’s met humor, ondernemerschap, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral met het WIJ-gevoel. Tevens kan je het volgende van ons verwachten:

 • Een aantrekkelijk salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling;
 • Minimaal 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om extra vrije dagen bij te kopen;
 • Flexibele werktijden, zodat jij een goede balans hebt tussen werk en privé;
 • Wij bieden een standaard jaarlijks opleidingsbudget, wat jij naar eigen inzicht kunt inzetten voor jouw ontwikkeling. Daarnaast bied onze eigen Inter Groep Academie diverse opleidingsmogelijkheden aan waar jij gebruik van kan maken;
 • Een reiskostenvergoeding of een leaseauto;
 • Een iPhone van de zaak. Als je belooft dat je hem óók zakelijk gebruikt! 😉

Ja, dit klinkt interessant!

Leuk dat je enthousiast bent! Laat je interesse blijken door je cv óf link naar je LinkedIn profiel te mailen naar ons. Het meesturen van een motivatiebrief is dus niet nodig.

Wil je eerst wat meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marco Krijgsman op 06 14 33 10 90 of met Corstiaan Knape  op 06 48 67 81.