(Senior) Omgevingsmanager

Als (senior) Omgevingsmanager bij Inter Project Management ben jij niet alleen verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement binnen projecten, je bouwt aan het vakgebied binnen Inter Project Management en brengt dit naar een professioneel niveau!

Jij voelt je helemaal thuis binnen een commerciële organisatie en hebt een actief netwerk binnen het vakgebied Omgevingsmanagement. Dit netwerk weet je te benutten en uit te bouwen op basis van jouw commerciële vaardigheden. Hierin bouw je aan de ontwikkeling van het vakgebied omgevingsmanagement binnen Inter Project Management.

Kortom, ben jij die ervaren omgevingsmanager en ben jij op zoek naar de volgende stap binnen jouw carrière? Dan heeft Inter Project Management een prachtige uitdaging voor jou!

Functie-informatie

Jij hebt als ervaren (senior) Omgevingsmanager een erg diverse rol. Zo ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van Omgevingsmanagement binnen Inter Project Management. Je stuurt op termijn een vijftal medewerkers aan en jij bent als senior binnen het team verantwoordelijk voor het opleiden en coachen van de minder ervaren collega’s. Daarnaast zoek je ook nadrukkelijk de samenwerking met omgevingsmanagers buiten de organisatie. Als senior binnen het team Omgevingsmanagement herken jij jezelf dan ook in de volgende karaktereigenschappen: ondernemend, organisatiebewust, netwerker en bezit jij voldoende overtuigingskracht en zelfvertrouwen.

Als (senior) Omgevingsmanager werk jij nauw samen en spar jij met de Ondernemend Adviseur Manager van Inter Project Management. Je bent (mede-)verantwoordelijk voor het verwerven en managen van projecten binnen zowel de publieke sector (Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies en gemeenten) als voor semi-publieke en private partijen (bijvoorbeeld energiebedrijven, Havenbedrijf en aannemers). Deze projecten omvatten veelal lijninfrastructuur opgaven: wegen, water en energie.

Functie-eisen

• Een afgeronde hbo of wo-opleiding;
• Minimaal acht jaar werkervaring binnen omgevingsmanagement en als tender- en/of projectmanager;
• Ervaring met het toepassen van Strategisch Omgevingsmanagement (SOM-methodiek);
• Ervaring met werken volgens het IPM-Model;
• Ervaring in zowel de opdrachtgeverrol als in de opdrachtnemersrol;
• Ervaring in projecten met geïntegreerde contractvormen;
• Ervaring met zowel ‘droge als natte’ projecten is een pré;
• Kennis van de nieuwe Omgevingswet is een pré.

Inter Project Management is een advies- en interim organisatie die opdrachtgevers ondersteunt bij infrastructurele bouwprojecten. Onze mensen hebben ruime ervaring met de IPM methode bij zowel Rijkswaterstaat, lokale/regionale overheden én aannemers. Denk jij iets toe te kunnen voegen aan ons team en jouw expertise over te kunnen brengen op collega’s en onze opdrachtgevers?  Stuur dan een mail met cv en motivatie naar mark.riepe@interprojectmanagement.nl of bel naar 06 28 39 37 08.