Medior Adviseur Stedelijk Water & Riolering

Ben jij een enthousiaste adviseur stedelijk water en riolering en wil jij meebouwen om ons ambitieuze team verder te laten ontwikkelen?

Wat jij als adviseur gaat doen

Samen met je collega’s of zelfstandig ben jij intern of extern verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van projecten op het gebied van stedelijk water en riolering. Deze projecten voeren wij uit voor onze veelal gemeentelijke klanten, waarbij je kunt denken aan:

 • Vraagstukken en advies rondom stedelijk water
 • Vraagstukken en advies rondom klimaatadaptatie
 • Beheer en ontwerpen van openbare ruimte

Naast de inhoud van de projecten, houd jij je bezig met het uitbouwen van het team en werkportefeuille van Inter Delta Nederland. Je bezoekt beurzen (of, als je het leuk vindt sta je met je collega’s namens Inter Delta Nederland op de beurs) en houd je bezig met het opbouwen van goede klantrelaties. Je bent het gezicht van Inter Delta Nederland, klanten weten jou te vinden wanneer zij een goede oplossing wensen.

Tot slot heb jij een zichtbare positie in ons team. Je denkt mee met onze junioren, maar weet ook een frisse blik te werpen bij vraagstukken van onze senioren. Kortom: Jij bent de stabiele factor, met genoeg ervaring!

Dit verwachten we van jou

Met jou in het team krijgen we iemand die zorgt voor een goede sfeer, maar ook iemand die begrijpt dat soms de schouders eronder moeten. Je bent een gezellig en energiek persoon, die zich open durft te stellen naar collega’s én graag meedenkt met een ander. Verder verwachten we van jou:

 • Een hbo-diploma civiele techniek, watermanagement of riolering o.g.;
 • Minimaal vijf jaar ervaring in het werkveld;
 • Een integrale blik op het stedelijk waterbeheer, riolering en klimaatadaptatie;
 • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken en bent gericht op samenwerking in een team;
 • Kennis en ervaring met hydraulisch rekenwerk van rioleringsstelsels, liefst Sobek;
 • Ervaring in het opstellen/ondersteunen van BRP’s (basisrioleringsplan) en vGRP’s (verbeterd gemeentelijk rioleringsplan).

Wie zijn wij?

Inter Delta Nederland houdt zich bezig met vraagstukken rondom stedelijk water, riolering en klimaatadaptatie. Hiermee bieden we maatwerkoplossingen voor gemeentelijke overheden, aannemers, adviesbureaus en architecten. We zijn een ondernemende groep professionals met een ‘start up’ mentaliteit. Het team bestaan uit een gezonde mix van starters en oude rotten in het vak, die weten wat er buiten gebeurt. We houden van sparren, ideeën ventileren en het bedenken van (innovatieve) oplossingen.

En dit krijg je van ons terug

Werken bij Inter Delta Nederland betekent uitdagend werk, waar je helemaal in op kunt gaan. Zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Samen zorgen wij dat je doorgroeit en bieden we jou de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontplooiing. Verder werk je samen met ongekend leuke collega’s. Collega’s met humor, ondernemerschap en een tikkeltje eigenwijs, maar vooral met het WIJ-gevoel. Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Een vast contract en minimaal 25 vakantiedagen, met mogelijkheid om extra vrije dagen bij te kopen;
 • Flexibele werktijden, zodat jij een goede balans hebt tussen werk en privé. Daarnaast is er een mogelijkheid om parttime te werken;
 • Een aantrekkelijk salaris, aansluitend bij jouw kennis en ervaring;
 • Wij bieden een standaard jaarlijks opleidingsbudget, wat jij naar eigen inzicht kunt inzetten voor jouw ontwikkeling. Daarnaast bied onze eigen Inter Groep Academie diverse opleidingsmogelijkheden aan waar jij gebruik van kan maken;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding of leaseauto én pensioenregeling;
 • Een iPhone van de zaak. Als je belooft dat je hem óók zakelijk gebruikt! 😉

Ja, dit klinkt interessant! 

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wij horen graag waarom je wilt werken voor Inter Delta Nederland en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Daarnaast ontvangen we graag je cv via de mail!

Wil je eerst wat meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hezemans via 06 41 16 01 41.