Junior Adviseur / Specialist Stedelijk Water & Riolering

Heb jij een passie voor stedelijk water en riolering? Wil je ontdekken welke richting binnen deze passie het beste bij jou past? Of weet jij al welke richting je het beste past en wil jij je hierin verdiepen? Voor ons team zijn wij op zoek naar een junior adviseur of specialist stedelijk water.

Wat jij als adviseur/specialist gaat doen

Wij willen jou laten ontdekken, met een passende opleiding, of de rol van adviseur of de rol van specialist het beste bij je past. Het onderscheidt zit in het klantcontact. Waar de adviseur zich thuis voelt bij de klant en breder over het vakgebied kijkt, werkt de specialist graag ‘in house’ en verdiept zich in zijn vakgebied met betrekking tot stedelijk water en/of riolering.

Binnen deze rol ben jij verantwoordelijk voor:

·       Het in orde maken van gegevens, uitvoeren van modelberekeningen en het rapporteren van resultaten
·       Mee met klantenbezoek, bijvoorbeeld tijdens een overlegmoment en het onderhouden van je netwerk
·       Het ondersteunen en bijdragen in het opstellen van basisrioleringsplannen en opstellen van maatregelenplannen
·       Het meewerken en leren rekenen aan hydraulisch rekenwerk van rioleringsstelsels
·       Schets- en voorontwerpen opstellen
·       Beheerwerkzaamheden (controleren en verwerken van inspectiegegevens)
·       Je neemt kennis van de beleidsterreinen en relevante ontwikkelingen en onderzoeken

Dit verwachten we van jou

Met jou in het team krijgen we iemand die nieuwsgierig is en graag alles wil weten over stedelijk water en riolering. Je bent ambitieus en stelt graag kritische vragen aan je collega’s. Jij hebt een frisse kijk op het gebied van stedelijk waterbeheer, riolering en klimaatadaptatie. Je staat open voor kennisdeling en innovatie op het vakgebied voor collega’s én opdrachtgevers. Je vindt samenwerken vanzelfsprekend en bent niet bang om je collega’s feedback te geven of feedback te ontvangen. Verder verwachten we van jou:

·       Je hebt een HBO diploma civiele techniek, watermanagement of riolering
·       Je hebt tussen de 0-3 jaar werkervaring binnen het werkveld
·       Je hebt enige ervaring met projectmatig werken

Wie zijn wij?

Inter Delta Nederland houdt zich bezig met vraagstukken rondom stedelijk water, riolering en klimaatadaptatie. Hiermee bieden we maatwerkoplossingen voor gemeentelijke overheden, aannemers, adviesbureaus en architecten. We zijn een ondernemende groep professionals met een ‘start up’ mentaliteit. Het team bestaan uit een gezonde mix van starters en oude rotten in het vak, die weten wat er buiten gebeurt. We houden van sparren, ideeën ventileren en het bedenken van (innovatieve) oplossingen.

En dit krijg je van ons terug

Werken bij Inter Delta Nederland betekent uitdagend werk, waar je helemaal in op kunt gaan. Zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Samen zorgen wij dat je doorgroeit en bieden we jou de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontplooiing. Verder werk je samen met ongekend leuke collega’s. Collega’s met humor, ondernemerschap, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral met het WIJ-gevoel. Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • Een vast contract en minimaal 25 vakantiedagen, met mogelijkheid om extra vrije dagen bij te kopen
  • Flexibele werktijden, zodat jij een goede balans hebt tussen werk- en privé. Daarnaast is er een mogelijkheid om parttime te werken
  • Een aantrekkelijk salaris, aansluitend bij jouw kennis en ervaring
  • Wij bieden een standaard jaarlijkse opleidingsbudget, wat jij naar eigen inzicht kunt inzetten voor jouw ontwikkeling. Daarnaast bied onze eigen Inter Groep academie diverse opleidingsmogelijkheden aan waar jij gebruik van kan maken.
  • Een iPhone van de zaak. Als je belooft dat je hem ook zakelijk gebruikt 😉
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding of leaseauto en pensioenregeling

Ja, ik wil deze baan!

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wij horen graag waarom je wilt werken voor Inter Delta Nederland en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Daarnaast ontvangen we graag je cv via de mail!

Wil je eerst wat meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hezemans via 06 41 16 01 41.