Junior Adviseur/Specialist Stedelijk Water en Riolering | regio Zuid-Holland

Heb jij een passie voor stedelijk water en riolering? Wil je ontdekken welke richting binnen deze passie het beste bij jou past? Of weet jij al welke richting je het beste past en wil jij je hierin verdiepen? Voor ons team zijn wij op zoek naar een Junior Adviseur of Specialist Stedelijk Water.

Wat jij als adviseur/specialist gaat doen

Wij willen jou, door middel van een passende opleiding, laten ontdekken welke van deze rollen het beste bij jou pas: adviseur of specialist. Het onderscheid zit in het klantcontact. Waar de adviseur zich thuis voelt bij de klant en breder over het vakgebied kijkt, werkt de specialist graag in house en verdiept zich in zijn vakgebied met betrekking tot stedelijk water en/of riolering.

Binnen deze rol ben jij verantwoordelijk voor:

·      Het in orde maken van gegevens, uitvoeren van modelberekeningen en het rapporteren van resultaten;

·      Mee met klantenbezoek, bijvoorbeeld tijdens overlegmomenten en het onderhouden van je netwerk;

·      Ondersteuning en bijdragen in het opstellen van basisrioleringsplannen en opstellen van maatregelenplannen;

·      Meewerken en leren rekenen aan hydraulisch rekenwerk van rioleringsstelsels;

·      Schets- en voorontwerpen opstellen;

·      Beheerwerkzaamheden (controleren en verwerken van inspectiegegevens);

·      Je neemt kennis van de beleidsterreinen en relevante ontwikkelingen en onderzoeken.

Dit verwachten we van jou

Met jou in het team krijgen we iemand die nieuwsgierig is en graag alles wil weten over stedelijk water en riolering. Je bent ambitieus en stelt graag kritische vragen aan je collega’s. Jij hebt een frisse kijk op het gebied van stedelijk waterbeheer, riolering en klimaatadaptatie. Je staat open voor kennisdeling en innovatie op het vakgebied, voor collega’s én opdrachtgevers. Je vindt samenwerken vanzelfsprekend en bent niet bang om je collega’s feedback te geven of feedback te ontvangen. Verder verwachten we van jou:

·      Je hebt een hbo-diploma civiele techniek, watermanagement of riolering;

·      Je hebt tussen de 0 en 3 jaar werkervaring binnen het werkveld;

·      Je hebt enige ervaring met projectmatig werken.

Wie zijn wij?

Inter Delta Nederland houdt zich bezig met vraagstukken rondom stedelijk water, riolering en klimaatadaptie. Hiermee bieden we maatwerkoplossingen voor gemeentelijke overheden, aannemers, adviesbureaus en architecten. We zijn een ondernemende groep professionals met een ‘start up’ mentaliteit. Het team bestaan uit een gezonde mix van starters en oude rotten in het vak, die weten wat er buiten gebeurt. We houden van sparren, ideeën ventileren en het bedenken van (innovatieve) oplossingen.

En dit krijg je van ons terug

Werken bij Inter Delta Nederland betekent uitdagend werk, waar je helemaal in op kunt gaan. Zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Samen zorgen wij dat je doorgroeit en bieden we jou de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontplooiing. Verder werk je samen met ongekend leuke collega’s. Collega’s met humor, ondernemerschap, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral met het WIJ-gevoel. Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • Een vast contract en minimaal 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om extra vrije dagen bij te kopen;
  • Flexibele werktijden, zodat jij een goede balans hebt tussen werk en privé. Daarnaast is er een mogelijkheid om parttime te werken;
  • Een aantrekkelijk salaris, aansluitend bij jouw kennis en ervaring;
  • Wij bieden een standaard jaarlijks opleidingsbudget, wat jij naar eigen inzicht kunt inzetten voor jouw ontwikkeling. Daarnaast biedt onze eigen Inter Groep Academie diverse opleidingsmogelijkheden aan waar jij gebruik van kan maken;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding of leaseauto en pensioenregeling
  • Een iPhone van de zaak. Als je belooft dat je hem óók zakelijk gebruikt! 😉

Ja, dit klinkt interessant!

Leuk dat je enthousiast bent! Laat je interesse blijken door je cv óf link naar je LinkedIn profiel te mailen naar ons. Het meesturen van een motivatiebrief is dus niet nodig.

Wil je eerst wat meer informatie of heb je nog vragen? Dan kun je Stefan altijd even bellen!