Judith Römer | Projectadviseur

Na mijn hbo Bedrijfskunde wist ik niet direct in welke richting ik deze opleiding wilde toepassen. Door mijn netwerk ben ik, na een aantal jaar werken als consultant in de Civiele Techniek, in contact gekomen met de mensen van Inter Groep Bouw & Infra.

Mijn kracht ligt in het verbinden en aanvoelen van mensen. Dit kan ik goed gebruiken in mijn werk bij IGB&I. Mijn collega’s zijn stuk voor stuk ondernemende, enthousiaste en leuke professionals met veel expertise en passie voor techniek. Vroeger had ik niet gedacht dat ik zo geïnteresseerd was in techniek, maar ik vind het prachtig! Een dynamische omgeving die continu aan verandering onderhevig is.

Mijn collega’s betrekken mij zowel in het bedrijfskundige als in het inhoudelijk gedeelte, waar ik iedere dag veel van leer. Ik vind het heel leuk om bij klanten te zitten waar ik een goede werkrelatie mee op kan bouwen en welke ik verder kan helpen met bedrijfskundige vraagstukken binnen de techniek.

De Inter Groep stimuleert mijn ondernemende wensen; zo mag ik na verloop van tijd aan een eigen ‘Inter label’ gaan werken. Dit zorgt ervoor dat ik iedere dag gemotiveerd en vol energie richting mijn ‘werk’ ga! Wordt vervolgd….