(Jr.) Adviseur Contractmanager Infrastructuur

Ben jij die (junior) Adviseur Contractmanager die ondersteuning kan bieden bij onze projecten? Ben je bekend met contracten, van voorbereiding tot uitvoer? Lees dan onderstaande vacature en reageer!

Functie-informatie

Als Adviseur Contractmanager adviseer en ondersteun je – op het gebied van contractmanagement – bij het aanbesteden en uitvoeren van grote en/of complexe projecten. Je bent hierin medeverantwoordelijk voor de uitvoering van contractonderhandelingen, het opstellen, screenen en beoordelen van voorkomende projectspecifieke contracten, het voorbereiden van contractuele correspondentie met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers en het doen van verbetervoorstellen. Gedurende projecten rapporteer je rechtstreeks aan de projectleider. Tevens ben je verantwoordelijk voor het signaleren, beoordelen en afwikkelen van mogelijke meer- en minderwerken en het deelnemen aan (project)besprekingen.

Functie-eisen

  • Minimaal een hbo-opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Bestuurskunde, van Hall / Larenstein of Civiele Techniek;
  • Minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van contractmanagement in infrastructurele projecten, zoals in de rol van werkvoorbereider GWW;
  • Inzicht in en ervaring met Design & Construct;
  • Interesse in álle voorkomende contractvormen binnen de GWW (RAW, UAV-gc, Best Value etc.);
  • Je wordt als gesprekspartner herkend en gewaardeerd;
  • Je bent stressbestendig, analytisch en hebt een sterk organiserend vermogen;
  • Je bent te allen tijde op de hoogte te blijven van maatschappelijke, wettelijke en marktontwikkelingen en past deze toe in de organisatie.

Bij Inter Contracting vinden wij dat een contract geen standaard boekwerk is dat van de plank getrokken kan worden. Elk project is uniek en verdient maatwerk. We weten wat belangrijk is bij het opstellen van een contract: het vinden van de juiste balans tussen voorschrijven wat moet en vrijlaten wat kan. Wij geloven in samenwerking: wij werken niet voor onze opdrachtgevers, maar mèt hen! Pas als je elkaar echt begrijpt, kan je een contract maken dat in één keer goed is.

We zijn een jonge, frisse organisatie en specialist op het gebied van civieltechnische contractvormen. Zie jij jezelf werken in een inspirerende omgeving, waarin je dagelijks uitgedaagd wordt in uiteenlopende projecten? Een omgeving die barst van de energie en waar je grote inhoudelijke stappen kunt maken? Een bedrijf waar plezier en sfeer geen loze kreten zijn? Stuur dan een mail met cv en motivatie naar wim.verachtert@intercontracting.nl of bel naar 06 48 81 05 39.