Jos Hezemans | Directeur

Al op de basisschool was ik goed in het samenstellen van het winnende team bij gymles. Bij het aannemen van mensen voor Inter Techniek komt deze vaardigheid me nog steeds van pas. Als mede-oprichter en recruiter is het mijn vak om goede mensen aan ons te binden en hen verder te helpen in hun carrière. Ik ben de vertrouwenspersoon in hun loopbaan.

Ik voel goed aan wat mensen echt bezighoudt of dwarszit. Hoogopgeleiden zijn goed in het vertellen van een mooi verhaal. Maar wat zit daarachter? Ik ga verder op het punt waar anderen het gesprek afsluiten. Dan leer ik de persoon pas echt kennen. Dit is onontbeerlijk bij het vinden én behouden van een klik tussen werkgever en werknemer.

Inter Techniek bestaat nu ruim tien jaar. Toen we begonnen, wilde ik liever een ondernemend adviseur erbij dan een account manager. Iemand met verstand van het vak. Die beslissing heeft goed uitgepakt. Door deze keuze voor inhoudelijke verdieping groeien wij stabiel en gestaag. Als je goed met je vak bezig bent, volgt de groei vanzelf!