Directievoerder ‘groen en grijs’

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een directievoerder ‘groen en grijs’; dus met kennis van zowel groene als civiele zaken. Ben jij de professional die wij zoeken?

Regio Zuid-Holland | 6 maanden met optie tot verlenging | aanvang 1 mei 2017 | 16 tot 32 uur per week

Functie-informatie

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en begeleiding van in uitvoering zijnde infrastructurele- en cultuurtechnische werken en voert de onderhandelingen met opdrachtnemers over verrekenprijzen, bestekwijzigingen en bijkomende werkzaamheden. Je ziet de belangen van andere vakdisciplines binnen de werken en de gehele openbare ruimte. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor de toezichthouders, wat inhoudt dat jij de communicatie voert met onder andere bewoners, bedrijven en nutspartijen. Verder ben je eindverantwoordelijk voor het bewaken van de realisatie van het werk binnen de gestelde doelstellingen (tijd, geld, kwaliteit). Je hebt een oplossingsgerichte houding tijdens de uitvoering. Je bewaakt contracten in de uitvoeringsfase, beoordeelt meer- en minderwerk, begeleidt toezichthouders en zit bouwvergaderingen voor en stelt de bouwverslagen op. Ten slotte ben je degene die zorgt voor een oplevering van de werken en sluit je het project af door het over te dragen naar beheerder en onderhoudsafdeling van de gemeente door middel van een overdrachtsdossier.

Functie-eisen

  • Minimaal afgeronde relevante MBO opleiding bijv. civiele techniek;
  • Beschikt over een certificaat VCA-VOL;
  • Minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als directievoeder gedurende de afgelopen vijf jaar;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met RAW systematiek, UAV-GC;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het bestekregistratieprogramma (IBIS);
  • Aantoonbare werkervaring met zowel civiel- als cultuurtechnische werken.

Bij Inter Groen Advies streven we naar een duurzame leefomgeving die doorgegeven kan worden aan volgende generaties. Als team van bevlogen medewerkers en vaste ‘zelfstandigen’ adviseren we overheden en bedrijven met onze kennis, ervaring en producten, zodat zij hun doel kunnen realiseren.

Spreekt deze functie jou aan? Neem dan contact op met Marco Krijgsman. Dit kan per e-mail (marco.krijgsman@intergroenadvies.nl) of telefoon (06 14 33 10 90).

Referentie: 1209