Mark Riepe | Ondernemend Adviseur Manager

Samenspel om tot een mooi resultaat te komen.

Iedere zaterdagochtend ben ik terug te vinden op het voetbalveld. Als trainer en leider van de jongste jeugd wil ik deze kinderen beter maken en laten genieten van het voetbal, waarbij het motto is: ‘samenspelen en elkaar betrekken in het spel zorgt voor plezier voor iedereen’.

Dit motto sluit aardig aan bij mijn manier van werken in projecten. Ik ben een ontspannen, positieve en enthousiaste teamspeler en ben zeer gedreven om projecten tot een goed einde te brengen. Ik hecht daarbij veel waarde aan het samen behalen van het gewenste resultaat, ieder vanuit zijn eigen kracht en verantwoordelijkheid.

Ik ben een ervaren projectmanager op het gebied van infrastructurele werken. Deze ervaring heb ik in de loop van mijn carrière opgebouwd. Ik ben in 1995 begonnen als ontwerper-constructeur bij de Bouwdienst van Rijkswaterstaat, waar ik een goede leerschool heb gehad op het gebied van het ontwerp van bruggen en viaducten. Aansluitend heb ik me bij Antea Group als constructeur verder ontwikkeld en in 2005 de overstap gemaakt naar de rol van projectleider. Sinds 2010 heb ik me als projectmanager bezig gehouden met grote multidisciplinaire projecten. Opdrachtgevers als ProRail, Rijkswaterstaat en Provincies zijn mij goed bekend.