Ilona Dekker | Werkvoorbereider Groen

Mijn liefde voor de groene buitenruimte zat er al vroeg in. Als jong kind was ik al buiten bezig met het plukken van bloemen. Met iedere stap tijdens mijn studie is mijn enthousiasme vergroot en is het meer een deel van mijn leven geworden. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie ook nieuwe interesses ontdekt zoals stedenbouw, wat een goede aansluiting is bij mijn interesse voor de groene buitenruimte. In mijn ogen zijn deze twee elementen onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen deze twee elementen samen een rijk geheel.
Ik heb altijd met liefde aan alle facetten van een project gewerkt. Vanaf de voorbereiding tot en met de uitvoer van een project. Ik houd graag overzicht over mijn projecten en ik ben betrokken vanaf de start tot de oplevering. Daarbij ben ik niet bang om vieze handen te krijgen. In tegendeel zelfs. Ik ga maar al te graag met de mannen van de realisatie mee om de planten er zelf in te zetten!

Spontaniteit, creatief, ambitieus en nieuwsgierig zijn kenmerken die mij typeren. Ook tijdens mijn werk zoek ik naar nieuwe mogelijkheden en blijf ik nieuwsgierig naar innovaties binnen mijn vakgebied, zowel bij de fysieke omgeving als op duurzaam vlak. In mijn ogen is een duurzame leefomgeving niet alleen de toekomst, maar moeten wij daar nu al aan werken. Daarbij streef ik naar innovaties waar zowel de aannemer als gebruiker bij gebaat is.
Ik probeer het onderste uit de kan te halen en daarnaast ben ik een enthousiast persoon die makkelijk contact maakt met verschillende mensen. Ik hoop met mijn karakter en interesses bij iedere nieuwe opdracht mijn frisse blik en enthousiasme te kunnen toevoegen.