Een groene start van 2018!

Wat gaat de tijd snel… Inmiddels is de eerste maand van het nieuwe jaar bijna om. Het nieuwe jaar is met zo’n knal ingegaan, dat we nog niet eens de tijd hebben gehad om ons succes in 2017 te vieren en te delen!

Korte terugblik

We groeiden sneller dan we verwacht hadden. Ook mochten we opnieuw nieuwe opdrachtgevers begroeten en het netwerk weet ons sneller dan ooit te vinden. Opdrachtgevers, maar ook kandidaten en ZZP’ers, zien steeds vaker de meerwaarde in een samenwerking met een groenbureau die weet waar het over gaat, wat er speelt binnen ons vakgebied en welke ontwikkelingen er zijn. Een bureau dat investeert in een duurzame relatie, kennisdeling en gezelligheid!

Een vliegende start

Het jaar 2017 is nog maar net om en we hebben in 2018 alweer twee nieuwe successen te pakken. We gaan uitbreiden met een nieuwe vaste kracht bij een bestaande opdrachtgever. Daarnaast mag een groene TOP zelfstandige voor ons gaan starten bij een nieuwe opdrachtgever. Zo gaan we in het nieuwe jaar door waar we in 2017 geëindigd zijn.

Een groen vooruitzicht

Wat het jaar 2018 ons nog meer brengt? Tijd om de website met projecten te gaan vullen, een mooie beursstand op de Dag van de Openbare Ruimte in september en verder bouwen aan ons team en groene kennisnetwerk.

Interesse in wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Marco Krijgsman op 06 14 33 10 90.