Senior Adviseur / Projectleider Stedelijk Water en Riolering

Loop jij al wat jaartjes rond in de wereld van stedelijk water en vind je het leuk om collega’s aan te sturen en kennis te delen? Weten mensen jou te vinden en heb je een netwerk waarop je kunt bouwen? Wellicht ben jij dan de senior-adviseur/projectleider die wij zoeken!

Wat jij als adviseur gaat doen

Allereerst: je hebt veel vrijheid om je eigen rol in te vullen. Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat je relatiebeheer op orde is en je snapt dat ondernemen een onderdeel is van jouw functie. Los daarvan ben jij jouw eigen regisseur en verantwoordelijk voor je eigen succes – én natuurlijk die van je team adviseurs en specialisten. Deze begeleid jij en stuur je inhoudelijk aan.

Naast het aansturen van je eigen team, ben je intern of extern verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van projecten op het gebied van stedelijk water en riolering. Verder zorg je voor een goed gevulde orderportefeuille. Kortom: een afwisselende functie, met veel verantwoordelijkheid!

Dit verwachten we van jou

Met jou in het team krijgen we iemand die zorgt voor een goede sfeer, maar ook iemand die begrijpt dat soms de schouders eronder moeten – en het team hier ook op aanstuurt. Je bent van nature klantgericht, ondernemend en sensitief naar de organisatie. Maar misschien wel het belangrijkst: je bent een gezellig en energiek persoon, je durft je open te stellen naar je collega’s én denkt graag met een ander mee. Verder verwachten we van jou:

 • Een hbo-diploma civiele techniek, watermanagement of riolering;
 • Minimaal 10 jaar ervaring in het werkveld;
 • Kennis van / ervaring met UAV-GC en RAW projecten;
 • Een integrale blik op het stedelijk waterbeheer, riolering en klimaatadaptatie;
 • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken en bent gericht op samenwerking in een team;
 • Kennis en ervaring met hydraulisch rekenwerk van rioleringsstelsels;
 • Ervaring in het opstellen/ondersteunen van BRP’s (basisrioleringsplan) en vGRP’s (verbeterd gemeentelijk rioleringsplan).

Wie zijn wij?

Inter Delta Nederland houdt zich bezig met vraagstukken rondom stedelijk water, riolering en klimaatadaptie. Hiermee bieden we maatwerkoplossingen voor gemeentelijke overheden, aannemers, adviesbureaus en architecten. We zijn een ondernemende groep professionals met een ‘start up’ mentaliteit. Het team bestaan uit een gezonde mix van starters en oude rotten in het vak, die weten wat er buiten gebeurt. We houden van sparren, ideeën ventileren en het bedenken van (innovatieve) oplossingen.

En dit krijg je van ons terug

Werken bij Inter Delta Nederland betekent uitdagend werk, waar je helemaal in op kunt gaan. Zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Samen zorgen wij dat je doorgroeit en bieden we jou de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontplooiing. Verder werk je samen met ongekend leuke collega’s. Collega’s met humor, ondernemerschap en een tikkeltje eigenwijs, maar vooral met het WIJ-gevoel. Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Een vast contract en minimaal 25 vakantiedagen, met mogelijkheid om extra vrije dagen bij te kopen;
 • Flexibele werktijden, zodat jij een goede balans hebt tussen werk en privé. Daarnaast is er een mogelijkheid om parttime te werken;
 • Een aantrekkelijk salaris, aansluitend bij jouw kennis en ervaring;
 • Wij bieden een standaard jaarlijks opleidingsbudget, wat jij naar eigen inzicht kunt inzetten voor jouw ontwikkeling. Daarnaast bied onze eigen Inter Groep Academie diverse opleidingsmogelijkheden aan waar jij gebruik van kan maken;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding of leaseauto én pensioenregeling;
 • Een iPhone van de zaak. Als je belooft dat je hem óók zakelijk gebruikt! 😉

Ja, dit klinkt interessant! 

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wij horen graag waarom je wilt werken voor Inter Delta Nederland en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Daarnaast ontvangen we graag je cv via de mail!

Wil je eerst wat meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hezemans via 06 41 16 01 41.