Senior Adviseur Verkeer en Mobiliteit

Loop jij al wat jaartjes rond in de wereld van verkeer en mobiliteit en vind je het leuk om samen met collega’s aan gave projecten te werken? Weten mensen jou te vinden en heb je een netwerk waarop je kunt bouwen? Wellicht ben jij dan de Senior Adviseur die wij zoeken om ons team te komen versterken!

Wat jij als adviseur verkeer en mobiliteit gaat doen

Jij werkt als Senior Adviseur Verkeer en Mobiliteit in een leuk, compact team aan mooie projecten. Dit zijn projecten verspreid in het land en met veel diversiteit qua inhoud.

Je functioneert intern in de rol van projectleider en extern als 1e aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Kenmerkende onderdelen van jouw rol:

 • Je bent inhoudelijk een boegbeeld en vraagbaak voor collega’s;
 • Je beheerst je projecten van A tot Z;
 • Je ruime kennis en ervaring benut je bij zowel je klantcontact en netwerk, als bij de beantwoording van inhoudelijke vraagstukken;
 • Voor verwoording van de resultaten van onderzoeken ben je sterk in het schrijven van rapportages en het verzorgen van presentaties;
 • Je werkt en denkt mee aan de verdere uitbouw van onze verkeerskundige dienstverlening, omdat je weet wat er in de markt speelt en gaat spelen.

En verder..

In projecten waarin communicatie, burgerparticipatie en politiek een rol spelen, weet je hoe de hazen lopen en handel je naar de mogelijkheden. Je ziet een uitdaging in zowel adviesprojecten als ondersteuning van de opdrachtgever op de werkvloer. Jouw ervaring en eventuele specialismen benut je in projecten die van onze opdrachtgevers en uit je eigen netwerk komen komen.

 Dit verwachten wij van jou

Door jouw open karakter voelen mensen en natuurlijk collega’s zich bij je thuis. Je hebt een goed gevoel voor humor en vindt samenwerken belangrijk. Je bent klantgericht en weet hoe jij jezelf en ons bedrijf kunt presenteren bij een klant. Je bent ondernemend en je hebt het vermogen om zelfstandig projecten te trekken. Verder voldoe jij aan de volgende eisen:

 • Een afgeronde relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld verkeerskunde of verkeerstechniek);
 • Je hebt ruime ervaring in advisering in projecten op het gebied van verkeer en mobiliteit;
 • Je hebt een passend netwerk in Nederland op het gebied van verkeer en mobiliteit. Een netwerk in de omgeving Utrecht, Zuid-Holland of het zuiden van Nederland is een pre.

Het team verkeer en mobiliteit

De Inter Groep Bouw & Infra kent een diversiteit van collega’s op verschillende vakgebieden, die een open houding hebben op gebied van samenwerking, kennisdeling en sfeer.

Het team Verkeer en Mobiliteit groeit gestaag en voert zowel zelfstandige mobiliteitsprojecten uit als de advisering in multidisciplinaire projecten met andere labels in onze holding. Daarbij valt te denken aan civiel technici, groentechnici en adviseurs op gebied van omgevings- en risicomanagement. Uiteraard ben je voor collega’s de verkeerskundig specialist en begeleid je jonge collega’s in hun werkzaamheden en ontwikkeling.

En dit krijg je van ons terug

Werken bij ons betekent uitdagend werk, waar je helemaal in op kunt gaan. Met veel vrijheid in de manier van werken en je agenda-indeling, werk je met leuke collega’s en in een bedrijf waarin ‘werken met plezier’ en ‘vrijheid van ondernemen’ centraal staan.

Samen zorgen wij ervoor dat je doorgroeit en bieden we jou de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontplooiing. Verder werk je samen met collega’s met humor, ondernemerschap, die een tikkeltje eigenwijs zijn, maar vooral het WIJ-gevoel hebben.

Op het gebied van arbeidsvoorwaarden mag je het volgende van ons verwachten:

 • Een aantrekkelijk salaris, aansluitend bij jouw kennis en ervaring;
 • Een vast contract en minimaal 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om extra vrije dagen bij te kopen;
 • Flexibele werktijden, zodat jij een goede balans hebt tussen werk en privé;
 • Standaard jaarlijks opleidingsbudget, wat jij naar eigen inzicht kunt inzetten voor jouw ontwikkeling;
 • Een open houding voor nieuwe initiatieven, ideeën en ondernemerschap;
 • Een iPhone van de zaak;
 • Een goede reiskostenvergoeding of leaseauto en dito pensioenregeling.

Ja, dit klinkt interessant!

Leuk dat je enthousiast bent! Je interesse kan je laten blijken door je cv of link naar je LinkedIn profiel te mailen. Het meesturen van een motivatiebrief is dus niet nodig.

Wil je eerst wat meer informatie of heb je nog vragen? Dan kun je altijd Pamela even bellen op 06 48 20 61 80.