Bouke de Jong | Ondernemend Adviseur Manager

Als kind stond ik met open mond te kijken naar mijn vader die eigenhandig mijn nieuwe bed in elkaar timmerde en later mijn hele slaapkamer omtoverde tot een echte jongenskamer met slaapvide. Ik wilde altijd helpen en samen iets moois bouwen. Dat heb ik nog steeds, samen bouwen en streven naar een echt resultaat, dat is wat mij drijft!

Na mijn studie Land- en Watermanagement en vijf jaar ervaring opgedaan te hebben bij de dienstkring Utrecht van Rijkswaterstaat, ben ik in 2006 begonnen bij Oranjewoud / Antea Group. Daar heb ik in elf jaar met heel veel verschillende klanten gewerkt aan een mooie en betere openbare ruimte. Eerst als Adviseur Beheer en Projectleider en later als Projectmanager. Samen met mijn klant zijn of haar doelen bepalen en gezamenlijk daarnaartoe werken, dat is wat ik goed kan. Dit doe ik door rust en overzicht te bewaren, het inzetten van mijn empathisch vermogen en het verbinden van mensen.

Afgelopen jaren heb ik mij steeds meer verdiept in Assetmanagement en het strategische en tactische niveau van organisaties. Mijn klant en de organisatie een stap verder helpen, is waar ik mij nog verder in wil specialiseren. Dit ga ik doen door mijn klanten vanuit Assetmanagement-principes te helpen ontwikkelen. Hier kan ik hartstikke goed mijn opgedane kennis en ervaring van de afgelopen zestien jaar in kwijt.