Integraal directievoerder/ contractmanager | Omgeving Zuid-Holland

Wil jij aan unieke projecten werken in een groene, duurzame stad? Ben jij een vakspecialist in groen, spelen en beheer leefomgeving? Wie weet is deze functie als integraal directievoerder/ contractmanager dan wat voor jou!

Wat jij als integraal directievoerder/ contractmanager gaat doen

Als integraal directievoerder/ contractmanager ga jij werken voor een groene G4 gemeente in de randstad. De schaal van de projecten en de complexiteit van een bestaande verdichte stad maken jouw werk als integraal directievoerder met specifieke vakkennis op het gebied van groen, spelen en beheer leefomgeving bij het cluster integrale uitvoering, tot een uitdaging en een kans. Je bent betrokken bij verschillende onderwerpen, van (her)inrichting tot groenonderhoudsbestek en van een boom in de straat tot de herinrichting van een stadspark, jouw werk is breed en afwisselend.

Binnen deze functie:

 • Toets je tijdens de ontwerp- en engineering fase tekeningen en bestekken en werk je mee aan innovatieve oplossingen;
 • Bewaak je vanuit jouw kennis en ervaring van contractmanagement de voortgang van het werk, mijlpalen en stoppunten, meer- en minderwerk en/of bestekwijzigingen;
 • Vorm je, samen met toezichthouders vanuit de diverse vakdisciplines, landmeetkundige medewerkers en specialisten op het vlak van milieu en werkvoorbereider, een integraal team specialisten die kennis borgen en werken aan duurzame en innovatieve oplossingen.

Dit verwachten wij van jou

Vooropstaand: jij bent een gezellige collega, die graag samenwerkt met teamgenoten. Jij vindt het leuk om met anderen mee te denken en geeft graag feedback. Daar tegenover staat dat jij ook open staat voor feedback van je collega’s en jij jezelf wilt ontwikkelen. Jij wacht niet af, maar pakt de regie en de verantwoordelijkheid in jouw werkzaamheden. Je weet up to date kennis te koppelen aan krachtige analytische vaardigheden en kunt jouw werk helder en begrijpelijk communiceren. Verder heb je:

 • Minimaal een bacheloropleiding op het vakgebied, bijvoorbeeld Van Hall Larenstein, T&L of management van de leefomgeving, aangevuld met relevante vakopleidingen;
 • Een innovatieve kijk op ontwikkelingen binnen jouw specialisme als directievoerder of contractmanager;
 • Kennis en ervaring met RAW bestekken, ook ervaring met STABU bestekken is een pre;
 • Kennis en ervaring met EMVI, UAV/Gc contracten;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in het vakgebied.

Dit krijg je van ons terug

Wij streven naar een duurzame leefomgeving die doorgegeven kan worden aan volgende generaties. Je kunt jouw kennis en ervaring inzetten voor unieke ecologische vraagstukken. Je komt terecht in een team waar we elkaar durven aan te spreken, maar waar we elkaar ook altijd steunen. Je kunt je creativiteit en innoverend vermogen kwijt bij het werken aan projecten die nadrukkelijk bijdragen aan het welbevinden van de inwoners en bezoekers van de gemeente. Natuurlijk werken we ook aan jouw ontwikkeling, zodat jij je ambitie waar kunt maken. Verder kan je het volgende van ons verwachten:

 • Een aantrekkelijk salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling;
 • Een vast contract en minimaal 25 vakantiedagen, met mogelijkheid om extra vrije dagen bij te kopen;
 • Het is een mogelijkheid om op termijn bij de gemeente in dienst te treden;
 • Flexibele werktijden, zodat jij een goede balans hebt tussen werk- en privé;
 • Wij bieden een standaard jaarlijks opleidingsbudget, wat jij naar eigen inzicht kunt inzetten voor jouw ontwikkeling. Daarnaast biedt onze eigen Inter Groep Academie diverse opleidingsmogelijkheden aan waar jij gebruik van kan maken;
 • Een iPhone van de zaak;
 • Goede reiskostenvergoeding of een leaseauto.

Ja, dit klinkt interessant!

Leuk dat je enthousiast bent! Je interesse kan je laten blijken door je cv of link naar je LinkedIn profiel te mailen. Het meesturen van een motivatiebrief is dus niet nodig.

Wil je eerst wat meer informatie of heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Pamela op 06 48 20 61 80.