2018 wordt afgesloten met een aantal mooie berichten. Diverse labels hebben namelijk afgelopen tijd een ISO certificering behaald – een indrukwekkende prestatie!

Als één schaap over de dam is..

Nadat Inter Contracting vorig jaar als eerste label binnen onze markthal het ISO 9001:2015 certificaat behaalde, werd het afgelopen jaar steeds duidelijker dan een dergelijk certificaat voor meerdere labels interessant zou kunnen zijn. Steeds meer klanten vragen hier namelijk direct om, maar ook in tenders of aanbestedingen is het steeds vaker een selectiecriterium.

Binnen de organisatie is er daarom gekeken voor welke labels een ISO 9001:2015 certificaat van meerwaarde zou kunnen zijn. Zij zijn het afgelopen half jaar druk bezig geweest om te zorgen dat interne processen voldoen aan de eisen die ISO 9001:2015 stelt aan een kwaliteitsmanagementsysteem.

Certificaten

Na Inter Contracting hebben nu ook Inter Delta Nederland, Inter Project Management en Inter Legal Consult officieel hun ISO 9001:2015 certificaat behaald. Daarnaast heeft Inter Contracting ook nog eens een ISO 14001:2015 certificaat behaald, wat laat zien dat het milieumanagementsysteem van het label ook aan de gestelde eisen voldoet. Uiteraard hebben de labels samengewerkt om deze certificaten te behalen, in de praktijk kunnen we dan ook stellen dat heel Inter Groep Bouw & Infra volgens de gestelde normen werkt, iets om trots om te zijn!