Groene metamorfose Rotterdam biedt grote kansen

Afgelopen week werd het artikel ‘Rotterdam wacht groene metamorfose’ in het Algemeen Dagblad veelvuldig gedeeld op social media. Ook in ons eigen netwerk en de interne WhatsApp-groep werd er enthousiast gereageerd op het artikel, dat een aantal indrukwekkende groenprojecten aankondigt.

Op de planning staan zeven projecten die de komende tien jaar voor aanzienlijke vergroening van Rotterdam moeten zorgen. De gemeenteraad van de Maasstad neemt na de zomer een definitief besluit over de gigantische investering van 233 miljoen euro.

Als trotse, nieuwbakken partner van de gemeente biedt dit natuurlijk geweldige kansen voor ons (en met name ons label Inter Groen Advies). Het vakgebied Groen is immers een belangrijk onderdeel van deze samenwerking, wat inhoudt dat wij kunnen meedingen naar het leveren van het benodigde (groen) personeel dat deze projecten straks mag gaan voorbereiden en begeleiden.

To be continued..

Wil jij nu alvast aanhaken bij deze mooie ontwikkelingen? Neem dan contact op met Corstiaan en ontdek wat de mogelijkheden zijn.