Gebundelde krachten op de Dag van de Openbare Ruimte

Inter Delta Nederland en Inter Groen Advies bundelen deze nazomer hun krachten. Zij zullen gezamenlijk op de Dag van de Openbare Ruimte staan: hét totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

De Jaarbeurshallen 2, 3 en 4 staan op 27 en 28 september 2017 volledig in het teken van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Meer dan 600 bedrijven staan op deze beurs. Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

Inter Delta Nederland stond vorig jaar al op Water in de Openbare Ruimte en hoewel deze beurs wellicht net iets beter aansluit op haar doelgroep, is ook de Dag van de Openbare Ruimte een zeer relevante beurs voorInter Delta Nederland én bood dit de mogelijkheid om samen met Inter Groen Advies deel te nemen! Onder de gezamenlijke slogan ‘B(l)oeiende Oplossingen, Pragmatische Adviseurs, Klimaatrobuuste Leefomgeving’ willen we beide labels én uiteraard onze markthal meer naamsbekendheid geven. De samenwerking tussen beide labels is natuurlijk het schoolvoorbeeld van de synergie die ons markhalconcept wil uitdragen! Wil je langs komen en een bezoek brengen aan onze stand, klik dan op onderstaande banner om je gratis in te schrijven.

Wellicht tot ziens op 27 of 28 september – stand 4.2.48!