Contractmanager Infrastructuur

Ben jij een civiele contractmanager die op de hoogte is van vrijwel alle civiele contracten? Zijn termen als UAV-GC, Best Value, Bouwteam, Value Engineering, DBFMO en RAW gesneden koek voor je én ben je in staat deze contacten eigenhandig (eventueel met een projectteam) uit te werken? Is het jouw tweede natuur om deze kennis over te dragen naar onze klanten én onze interne collega’s? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Wij bieden je een uitdagende en inspirerende omgeving, waar reeds de nodige kennis en ervaring aanwezig is. Ideaal om te sparren – om van jou én ons nog betere contractmanagers te maken.

Functie-informatie

Als Contractmanager adviseer en ondersteun je – op het gebied van contractmanagement – bij het aanbesteden en uitvoeren van grote en/of complexe projecten. Je bent hierin medeverantwoordelijk voor de uitvoering van contractonderhandelingen, het opstellen, screenen en beoordelen van voorkomende projectspecifieke contracten, het voorbereiden van contractuele correspondentie met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers en het doen van verbetervoorstellen. Bij meer complexe contractafhandelingen kan je worden ingezet ter ondersteuning van een senior contractmanager.
Tevens ben je verantwoordelijk voor het signaleren, beoordelen en afwikkelen van mogelijke meer- en minderwerken en het deelnemen aan (project)besprekingen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een hbo/wo achtergrond;
  • Enkele jaren vergelijkbare werkervaring in het werkveld van de infrastructuur;
  • Inzicht en ervaring met Design & Construct aanbestedingen;
  • Je kunt moeiteloos over het ‘eigen’ vakgebied heen kijken en hebt kennis van contract- en risicomanagement en ervaring in (complexe) contractonderhandelingen;
  • Je wordt als gesprekspartner herkend en gewaardeerd;
  • Je bent stressbestendig, analytisch en hebt een sterk organiserend vermogen;
  • Verder is het van belang om op de hoogte te blijven van maatschappelijke, wettelijke en marktontwikkelingen en deze te kunnen toepassen in de organisatie;
  • Beheersing van de Engelse taal is een pré.

Inter Contracting is een jonge, frisse organisatie en specialist op het gebied van civieltechnische contractvormen. Zie jij jezelf werken in een inspirerende omgeving, waarin je dagelijks uitgedaagd wordt in uiteenlopende projecten? Een omgeving die barst van de energie en waar je grote inhoudelijke stappen kunt maken? Een bedrijf waar plezier en sfeer geen loze kreten zijn? Stuur dan een mail met cv en motivatie naar wim.verachtert@intercontracting.nl of bel naar 06 48 81 05 39.