Contractjurist Infrastructuur (overheid)

Ben jij een contractjurist met gedegen kennis van de markt en alle processen rondom contracten? Weet jij alle randvoorwaarden én contracten perfect te managen? Wellicht dat jij dan wel de missende schakel bent in het team van Inter Legal Consult.

Functie-informatie

Als contractjurist ben je verantwoordelijk voor de procesmatige beheersing van het contract. Hierbij is het jouw taak om de inkoopbehoefte vast te stellen, het inkoopplan op te stellen, de contractvoorbereiding, aanbesteding en contractbeheersing (contractbewaking) binnen de randvoorwaarden van tijd, geld, kwaliteit en risico te managen. Door het gebruik van functionele specificatie is een koppeling te leggen tussen de eisen vanuit opdrachtgever en omgeving, zo kan contractmanagement de mogelijkheden van de markt optimaal benutten en tegelijkertijd het risico vanuit de markt beheersen. De contractjurist is verantwoordelijk voor de beheersing van het gehele proces van contractvoorbereiding, -aanbesteding en -uitvoering richting verschillende marktpartijen. Hij/zij is tevens degene die de dagelijkse contacten onderhoudt en zo nodig de onderhandelingen voert met de marktpartijen.

Functie-eisen

  • WO werk en denkniveau en een afgeronde studie Rechten;
  • Minimaal vijf tot tien jaar relevante werkervaring;
  • Aantoonbare kennis en ervaring met uitvoeringsprojecten in de infrastructuur en/of de energiesector;
  • Aantoonbare kennis en ervaring van geïntegreerde contractvormen (UAV-GC, D&C, E&C, DBFM) en Systeem gerichte contractbeheersing (SCB) of gelijkwaardig;
  • Aantoonbare kennis en ervaring met Fidic, JCT, Logic en NEC
  • Aantoonbare kennis en ervaring met prestatie- en onderhoudscontracten;
  • Ervaring met risicomanagement;
  • Je bent innovatief en kijkt graag over de grenzen van het vakgebied heen;
  • Uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden;
  • Sturend en motiverend.

Inter Legal Consult is een full service juridische dienstverlener, dat wil zeggen: hoogwaardige service is bij ons geen uitzondering, maar regel! De mensen van Inter Legal Consult zijn inkoop- en contractspecialisten met een juridische achtergrond in de infra sector. Wij zijn een full service juridische dienstverlener die opdrachtgevers van het begin tot het eind van het project bijstaan. Vanaf het inkoopvraagstuk tot het afhandelen van claims, ondersteunen wij opdrachtgevers op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Met behulp van onze vaste medewerkers op kantoor, kunnen onze specialisten in het veld snel schakelen en zijn wij direct bereikbaar voor ieder vraagstuk. Dit doen wij vanaf onze eigen locatie of bij de opdrachtgever. Voor meer structurele inzet detacheren wij onze vaste specialisten voor zowel korte als langere periodes.

Herken jij jezelf in het profiel van Contractjurist Infrastructuur? Zie jij het zitten om ons jonge bedrijf te helpen groeien en naar een nóg hoger niveau te tillen?  Stuur dan een mail met cv en motivatie naar joost.duffhues@interlegalconsult.nl of bel naar 06 46 05 74 54 .