Civieltechnisch Projectingenieur

Voor een opdrachtgever in de regio Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Civieltechnisch Projectingenieur.

Functie-informatie

Als projectingenieur assisteer je de senior-projectingenieur en projectregisseur bij het succesvol tot stand brengen van projecten. Tevens borg je de kwaliteit van de te leveren bijdragen aan plannen, projecten en opdrachten door het toepassen van standaardisering en normering van methoden en technieken binnen de toegewezen vakgebieden. Je hebt een prominente rol in de start van een opdracht, welke begint bij het projectvoorstel en de budgetraming (wat is het probleem/opdracht, wat is er voor nodig en wat gaat het ongeveer kosten?).

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van projecten en richt je tot de volgende aandachtsgebieden; tekenen, assisteren bij onderzoek, calculeren, bestekken schrijven/beoordelen, kosten beoordelen. Je hebt in deze functie een aansturende rol richting de bestekschrijvers en tekenaars. Je schrijft wel iets mee met de bestekken, maar voornamelijk op hoofdlijnen. Tekenwerk voer je in deze rol niet meer uit. Je coördineert, stuurt en controleert werkzaamheden van externe partijen. Bijvoorbeeld op het gebied van sonderingsadvies, teer- en constructieonderzoek.

Samen met de senior projectingenieur en de projectleider “pel” je het werk af, maak je een planning en bepaal je de werkvolgorde van het project. Ook vraag je voor het uitvoeren van de projectwerkzaamheden de benodigde vergunningen aan. De werkzaamheden zijn gecompliceerd. Je adviseert in nieuw te ontwikkelen methoden en mogelijke (alternatieve) oplossingen. Je onderhoud externe contacten.

Functie-eisen

• HBO Civiele techniek;
• kennis op het gebied van Contracten (UAV, UAV-GC);
• minimaal 5 jaar werkervaring;
• ervaring met projectmanagement en contractmanagement en projectmatig creëren;
• ervaring in een bestuurlijke omgeving;
• ruime kennis met UAV 2012 en systematiek RAW;
• in bezit van coördinerende kwaliteiten;
• ervaring Autocad en NLCS;
• ervaring rioleringen en verhardingen.

Inter Techniek levert medewerkers en vaste zelfstandigen voor een breed spectrum aan functies in de civiele techniek en bouwkunde. Denk hierbij aan natte en droge infra, woning- en utiliteitsbouw, maar ook ruimtelijke ontwikkeling. We zijn een trots team van vakidioten, zowel specialisten als generalisten. Spreekt deze functie jou aan? Neem dan contact op met Jos Hezemans. Dit kan per e-mail (jos.hezemans@intertechniek.nl) of telefoon 06 41 16 01 41.

Referentienummer: 1207