1 jaar Inter Groen Advies!

Wat gaat de tijd toch snel; een veel gehoorde uitspraak. Deze uitspraak wekt vaak de nodige reactie en bedenkingen op. Voor ons als Inter Groen Advies gaat het echter wel op. 1 mei bestaan we alweer één jaar en wat is het snel gegaan. Na een start met drie personen hebben we ons team mogen uitbreiden naar twaalf groenprofessionals die zich elke dag opnieuw inzetten voor onze opdrachtgevers. We bemerken dat we met Inter Groen Advies een vraag van de markt weten te beantwoorden – onze opdrachtgevers hebben behoefte aan goede groenprofessionals die meedenken en van aanpakken weten!

Maar al te vaak krijgt men een stapel cv’s aangereikt van een detacheringsbureau. Die cv’s sluiten vaak niet aan op de vraag en behoefte van de klant. Inter Groen Advies is hier onderscheidend in: wij analyseren de vraag, bellen de klant op om onduidelijkheden te bespreken of verdiepingsvragen te stellen en selecteren op basis daarvan de professional(s). Wij gaan voor kwaliteit, de kwaliteit waar de Inter Groep Bouw & Infra om bekend staat. Het liefst bieden wij onze mensen persoonlijk aan, om in een gesprek onze visie op de kandidaat uit te leggen. Deze werkwijze wordt erg gewaardeerd, waardoor onze klantenkring langzaam maar zeker uitbreidt en steeds meer gemeenten ons weten te vinden.

Wie onze klanten zijn? Gemeenten, van (zeer) groot tot klein, waterschappen en andere overheidsinstellingen. Voor ons is iedere klant even belangrijk en verdient even veel aandacht. Ook behoefte aan een luisterend oor, om zo de juiste kandidaat voor uw organisatie te vinden? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar wat Inter Groen Advies voor uw organisatie kan betekenen!

Marco Krijgsman
Ondernemend Adviseur Manager van Inter Groen Advies